NR71: Buitenruimte met terras en keuken

Ook wanneer u liever buiten zou willen vergaderen heeft NR71 diverse mogelijkheden. Niet alleen kunt u zo genieten van de frisse lucht maar teven ook van het zeer groene uitzicht. De tuin is een hectare en tijdens uw verblijf volledig tot uw beschikking. Zo kunt u ook buiten in de open lucht een (gedeelte van de) dag organiseren.

Bekijk de mogelijkheden

Onderstaand ziet u een overzicht van de verschillende opties die mogelijk zijn in de tuin.

Tuin

De tuin van Nr71 is helemaal afgesloten. Tijdens uw vergadering kunt u een wandelingetje maken op het terrein van een hectare. Als het weer het toelaat, kunt u tijdens uw vergaderingen, brainstormsessies, heisessies, teambuilding of training, in aparte groepjes werken, verspreid over het terrein van Nr71.

Terras

Het terras van Nr71 is zeer ruim. Tijdens uw vergadering kunt er heerlijk lunchen of dineren. Op het terras staan 2 tafels van 3 meter. Deze kunnen aan elkaar of uit elkaar worden gezet zodat u ook daar in aparte groepjes kunt werken of dineren. Deze tafels bieden ruimte aan 18 personen.

Bereikbaarheid

Nr71 is gevestigd aan de Amersfoortsestraat 71 in Soesterberg, het geografisch hart van Nederland, ook wel de Wegh der Weegen genoemd.

De Amersfoortsestraat heeft een rijke historie. De centrale ligging en goede bereikbaarheid van Nr71 is ideaal voor groepen die uit het hele land moeten komen en ook voor mensen uit de Randstad. Onze vergaderlocatie is gevestigd in een villa met rieten kap uit 1929 op een ruim bemeten perceel waar u heerlijk uw benen kunt strekken tijdens uw verblijf.

U bent altijd van harte welkom om onze locatie te bekijken.

Kom in contact

We bespreken graag met u de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.