NR71: Grote ruimte

De vergaderruimte van Nr71 is een mooie lichte ruimte.. U kunt vanuit deze ruimte de tuin inlopen.
De ruimte beschikt over een eigen entree, garderobe en toilet. Tevens beschikt Nr71 over break-out ruimten. In het kader van vergaderingen, brainstormsessies, heisessies, teambuilding, trainingen, teamdagen, fusie-besprekingen,
workshops, buitenactiviteiten, kan dat heel prettig zijn.
voor het werken in verschillende groepen.

Ook voor de inrichting van de ruimten geldt dat wij graag willen voldoen aan uw wensen. Op verdere pagina’s ziet u de verschillende indelingen die mogelijk zijn in de ruimte. Mocht uw wens er niet bij zitten schroom niet om deze kenbaar te maken aan ons.
Wenst u overdag gebruik te maken van een theateropstelling, dan kan u later verder vergaderen aan de ruime vergadertafel in de vergaderruimte van Nr71.

De open keuken in beeld is overigens niet de keuken waar wij koken. Dat gebeurt in onze zogenaamde ‘werkkeuken‘,
afgescheiden van uw gezelschap.

Bekijk onze opstellingen

Onderstaand ziet u een overzicht van de verschillende opstellingen die mogelijk zijn.

Standaard opstelling

Standaard opstelling

De standaard opstelling zoals u die ziet in eke vergaderruimte: een lange tafel met stoelen. Tijdens uw vergadering, heisessie, training, workshop, MT overleg of bedrijfsuitje kunt u plaatsnemen aan een lange vergadertafel die voldoende ruimte biedt. De vergadertafel staat onder een houten plafond van 4 meter hoog. De houtkachel zorgt voor extra comfort bij de meeting. In de standaard opstelling kunt u tijdens het vergaderen ook plaatsnemen op de bank.

Kringopstelling

Een kringopstelling is in sommige gevallen een goede optie: Wanneer de deelnemers interactief aan de gang gaan en schrijven niet nodig is, wordt een tafel overbodig, of misschien zelfs hinderlijk en is het prettiger om te werken met een kringopstelling. Deelnemers stellen zich gelijk opener op, er is geen barrière meer.

Kring opstelling
Theater opstelling

Theateropstelling

Ook de theateropstelling is een mogelijkheid. U kunt zo de focus richten op een gecentreerd punt. Ook is er de mogelijkheid om een beamer te gebruiken om zo door middel van beeld en/of geluid uw presentatie/activiteit meer kracht bij te zetten.

Bereikbaarheid

Nr71 is gevestigd aan de Amersfoortsestraat 71 in Soesterberg, het geografisch hart van Nederland, ook wel de Wegh der Weegen genoemd.

De Amersfoortsestraat heeft een rijke historie. De centrale ligging en goede bereikbaarheid van Nr71 is ideaal voor groepen die uit het hele land moeten komen en ook voor mensen uit de Randstad. Onze vergaderlocatie is gevestigd in een villa met rieten kap uit 1929 op een ruim bemeten perceel waar u heerlijk uw benen kunt strekken tijdens uw verblijf.

U bent altijd van harte welkom om onze locatie te bekijken.

Kom in contact

We bespreken graag met u de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.